Inredningsdrömmen?

Allmänt, Inredning, Trend-kollen / #inredning #sammet #velour #glasväggar #trender #möbler #inspiration #hemtrevligt / Permalink / 0

Årets populäraste trend förutom den stora "obrytt" slängda filten på sängkanten som man ser i varenda katalog och lägenhetsvisning måste utan tvekan vara möbler i sammet och glasväggar! 


90-talet är oundvikligt påväg att bli modernt igen, mycket färg och högblanka ytor men sammet och glasväggar är här för att stanna ett bra tag framöver. Och jag förstår varför, det är så snyggt! Den trendiga väggen är ett smart sätt att dela upp boytan. Oavsett om du vill skärma av, släppa in mer ljus eller helt enkelt bara tycker att det är stilrent.


Lika oslagbart som glasväggar är på att släppa in ljus är sammetsmöblerna på att tillföra en trendig men varm och behaglig känsla i rummen. Precis som de symmetriska glasväggarna tillåter de nästan ett slags lugn att lägga sig över rummet och är precis så mjuka att ligga på som de är för ögat att titta på! :) Tur att de finns i alla former och färger! Soffor, sittpuffar, fåtöljer och stolar.  


(null)


(null)


(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top