Vårens hetaste trender - Så hittar du rätt i modedjungeln!

Allmänt, Månadens Måsten, Trend-kollen / "fashion", cafe, herrmode, mensfashion, metromode, mode, model, nyblogg, springfashion, stil, tips, trender, trending, vårmode / Permalink / 1
Vårens hetaste trender summeras snabbt ner till 6st tydliga punkter.
- Denim *"jeanstyg"
- Mocka 
- Blommigt
- Layering *lager på lager
- Randigt 
- Vida byxor
Redan här sätter vi stopp för 2 av dem. Randigt och vida byxor, BIG NO NO!
Så länge du inte ska gå på en catwalk i Milano så låt bli. I mitt tyckte anskrämligt.
Men denim, mocka, layering och blommigt hyllar vi.
  1. Få plagg är så klassiska som jeansjackan och nästan alla äger nog en som de kan leta fram i garderoben. Det bästa är att du kan aldrig slita ut en jeansjacka, ju mer "ingådd" den är- desto bättre.
  2. Mockatrenden är framför allt min personliga favorit till våren! Svårt att tänka mig något snyggare än en mockajacka som kompletteras med en vit kortärmad skjorta, svarta eller ljusa jeans och ett par vita sneakers alternativt ett par dressade skor i samma nyans som jackan. 
  3. Blommigt kan bli svårt att bära upp till mockajackan om den inte är diskret eller med en vit eller mörk basfärg bakom blommorna. Men som tur är går det mesta blommigt till denim, en vit t-shirt med blommor under en ljusblå jeansjacka är grymt snyggt och alltid ett stilsäkert tips. Var inte heller rädd för att använda blommigt nertill, få saker brukar inbringa så mycket komplimanger som en man som vågar bära blommiga skor. Och få saker slår en blommig skjorta under en ljus linnekostym i antingen beige, vitt eller grått!
  4. Layering är en ny trend som varit helt borta sedan 80-90-talet. Layering är snyggt, MEN otroligt viktigt att det görs rätt. Layering kan utan tvekan göra dig till snyggast på högskolan eller stiligast på kontoret. Tyvärr lägger layering i år ett stort fokus på sportkläder och ungdomlig stil inom modevärlden vilket får följden att du ser ut som en vit wannabe rappare på 90-talet. Detta är något jag kommer ett inlägg om så småning om men inget vi kommer lägga fokus på i dagens inlägg.
Glöm inte kika in imorgon så ska vi kiki in på veckans snyggaste klockor och på söndag efter en förfrågan kommer vi titta närmare på hur du klär dig på jobbet!
1. Jeansjackan, En klassiker som fortsätter göra succe på marknaden! Kan aldrig bli fel!
2. Mockajackan, utan tvekan vårens höjdpunkt! Kul med nytt och fräscht som inte alla har.
Bild nr 1 hittar du på ASOS för 500Kr, vårens KAP! Länk finns på bilden.
Bild nr 2 kommer från Samsø Samsø och är prissänkt från 3000DKK till 900DKK! Länk finns.
3. Vårens just nu snyggast blommiga skjorta beställer du enkelt hem från www.grandfrank.com!
Försök att motstå att köpa hem klockan också! ;)
Dessa blommiga skönheter kommer från ASFVLT och märket går att hitta hos stayhard.se, zalando.se & vestito.se. Andra paret Floral Roshelis Trainers hittar du på nikes egen hemsida eller billigare på Ebay m.m och finns i flera olika modeller och färger!
4. Layering gjort på rätt sätt!
5. Modetidningen Café och Metro Mode fick mig att fly fältet illa kvickt.. deras stilsäkraste tips 2016 och hur man bär upp de bäst. Se och lär, klä er aldrig så här!
Layering gjord på fel sett enligt mig, vida byxor och nej tack randigt.
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Pojkbandslook! Buuuu!
//Martin (svär-morbror ;))

Till top