LET'S FACE IT! SÅ TAR DU HAND OM DITT ANSIKTE!

Allmänt / "fashion", cafe, camelcoat, dressklocka, herrmode, kamelfärgad, klocka, klockor, kostymer, mensfashion, metromode, mode, model, nyblogg, springfashion, stil, stilfullt, tips, trender, trending, ursnyggt, vårmode / Permalink / 1
Let's face it! Vintermörkret, kylan och de tidiga morgonarna sliter på oss. Men det finns sett vi kan se piggare ut på och få lite mer lyster i ansiktet!
 
  1. Ett stort misstag många män gör är att de passar på att tvätta ansiktet när de duschar och överlag tyvärr med duschtvål. Ett stort misstag då huden i ansiktet är känsligare än många andra delar på kroppen och resultatet blir att huden torkas ut och man får finnar. Applicerar du sedan efter duschen ansiktskräm så har huden inte samma förmåga att ta upp krämen.
  2. När du tvättar ansiktet gör det ordentligt istället för ofta. Ju oftare du tvättar desto mer torkar huden ut och på så vis blir huden sämre. Använd till att börja med en asikts-scrub som tränger ner på djupet, rengör samt rensar bort död hud och ger tillbaka hudens lyster. Tvätta sedan igen med en lite mildare tvål tex. Bulldog Sensitive Face Wash. Min favoritserie för anisktsvård! Avsluta med att återfukta ansiktet med en mjukgörande ansiktskräm.
  3. Raka inte ansiktet på morgonen då huden är extra känslig efter nattens djupsömn utan ta en kopp kaffe och låt er båda vakna till liv först. Ta gärna en varm dusch innan du rakar dig för att öppna upp porerna och göra huden mjukare. Appliciera sedan rakluddret men ha tålamod, raklöddret är även till för att mjuka upp skägget. Låt det sitta i ett tag först för att underlätta din rakning. Tänk på att studera din skäggväxt noga, se till att raka i riktning med hårväxten för att undvika rakbränna, skärsår eller finnar. Skölj sedan ansiktet med kallt vatten för att stänga igen porerna och undvika att få in smuts i huden. Avsluta med en ALKOHOLFRI after-shave eller en mjukgörande ansiktskräm.
  4. Skägget är inte det enda stället som det växer hår på kroppen. Var noga med att se till att du sköter dina ögonbryn för att undvika att de ser ut som buskar eller som en flock fluffiga får bosatt sig i ditt ansikte. Ta din tid och noppra ögonbrynen försiktigt. Var noga med att ta håret ovanför näsan mellan ögonbrynen för att undvika så ett så kallat unibrow och få tydligare konturer. Ögonbrynen markerar trots allt nästan hela ansiktsformen. Se till att du tar ett strå i taget så du inte riskerar att ta för mycket. Ett alternativ är att köpa en ögonbrynskniv på tex. Kicks!
Länkar till alla produkter hittar ni genom att dra muspekaren över bilderna!
Fantastiskt bra och dryga groomingprodukter hittar ni på www.gents.se och under märket Bulldog.
Min personliga favorit som jag kört på i över 2 år. Använd sparsamt och de flesta artiklarna håller i ca.3-5 månader! Otroligt bra.
 
 
 
 
På www.nosecrets.nu eller på deras instagram @nosecrets.nu hittar du fantastiska hudprodukter som består av bara naturliga ingredienser utan tillsatser eller hemliga E-ämnen!
 
 
Ögonbrynsknivar hittar du billigt på tex. Kicks. Just nu bara 60 kronor!
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Anna:

Så himla bra inlägg, detta ska jag allt sprida vidare till mina manliga vänner! :)

Till top